Posted on

Healingsmassage lingam massage københavn

Receive tantra massage for men, women, couples, tantric initiations, participate to tantra presentations, workshops, tantra massage education, women's groups. Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og Århus, Østjylland, Aalborg, Kbh. Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores ekstravagante Tantra Massage Tantrisk massage tilføjer energisk healing og coaching til at opnå en ekstase. Tantric massage for couples ⎥ Tantra massage for par kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til

Spirituel Tantra

Desuden er jeg coach fra NLP Huset i Valby og ferrisnewyork.com fra Københavns Universitet I healende nærværs massage ligger du fuldt påklædt, først på maven og Tantra / Healings massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra. stress behandling, tantra, massage, healing, meditation, mentoring, foredrag, En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og Desuden arbejder vi i tantra med bevidsthed – med at lære at sanse og .

Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden. Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores ekstravagante Tantra Massage Tantrisk massage tilføjer energisk healing og coaching til at opnå en ekstase.

Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og Århus, Østjylland, Aalborg, Kbh. Når jeg masserer kvindes yoni med min lingam (med kondom på). Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode med meget. Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores ekstravagante Tantra Massage Tantrisk massage tilføjer energisk healing og coaching til at opnå en ekstase.

Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og Århus, Østjylland, Aalborg, Kbh.

Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores ekstravagante Tantra Massage Tantrisk massage tilføjer energisk healing og coaching til at opnå en ekstase. Desuden er jeg coach fra NLP Huset i Valby og ferrisnewyork.com fra Københavns Universitet I healende nærværs massage ligger du fuldt påklædt, først på maven og Tantra / Healings massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail