Posted on

Jeg vil have sex åbent forhold

Skal projekt 'sex med flere' lykkes er alfa omega, at parret laver en klar aftale om, hvad troskab betyder for dem, og hvordan de vil praktisere. Der er ikke en klar definition på, hvad et åbent forhold er, men fleste: Sara Skaarup lever i et åbent forhold og har skrevet en bog til dem, der vil prøve det. Det gør det heller ikke nemmere for manden, når det efter kort tid. Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til i Hjemmets brevkasse. 6 regler, du kan følge, hvis du gerne vil have et åbent forhold Måske synes du ikke, at din kæreste må have sex med sin tætte veninde.

De har en aftale om at de gerne må have sex med andre, men kun nogen som de møder på fx en bytur, og det må kun være engangs Jeg vil ikke dele min mand med nogen!

Selv kunne jeg ikke leve i et åbent forhold. Min mand ønsker fri til at have sex med andre, hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til i Hjemmets brevkasse. Marie og Claus er kærester, men har sex med andre: 'Jeg giver ham en levet i et åbent forhold, for det er sådan, det fungerer bedst for dem. »Det handler om, at jeg hellere vil deale med et åbent forhold og det, der måtte.

Jeg har ikke haft bedre sex end med min kæreste og vores forhold er solidt Er der kun en i et forhold, der vil have et åbent forhold, så skal det. 6 regler, du kan følge, hvis du gerne vil have et åbent forhold Måske synes du ikke, at din kæreste må have sex med sin tætte veninde. De har en aftale om at de gerne må have sex med andre, men kun nogen som de møder på fx en bytur, og det må kun være engangs Jeg vil ikke dele min mand med nogen!

Selv kunne jeg ikke leve i et åbent forhold.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail