Posted on

Kvinde søger pik mænd og yngre kvinder

Forside; > Erotik; > Erotisk kontakt; > Kvinde søger mand. Send dine pakker billigt med Pakkepost! Erotisk kontakt. Kvinde søger mand. Alle annoncer 6. Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? Ikke kun Sexolog har skrevet erotisk roman om sin forelskelse i ung sugarbabe. Hvordan . Kvinde i debatindlæg: Aldersforskel er ikke noget, man skal frygte . Så vil moderne unge piger have en ordentlig partner - evt. for livet- så må de søge bredere. I en undersøgelse valgte en gruppe mænd i tyverne uden undtagelse den tiltrækkende kvinde i fyrrene frem for et stort antal yngre, men mindre kønne kvinder. Hvorfor falder mange mænd for betydeligt yngre kvinder? at musikpædagogen var en smuk årig kvinde med ”velformede bryster” og en.

Hvorfor falder mange mænd for betydeligt yngre kvinder? at musikpædagogen var en smuk årig kvinde med ”velformede bryster” og en. Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var glad for at feste, tænke i nye baner og søge alternative veje. Hun var utroligt glad for sex og blev irriteret, når hun ikke havde fået pik i to dage.

Mænd, uanset alder, søger kvinder med idealalderen 21 år. Så hvorfor vælger mænd yngre kvinder, og kvinder ældre mænd? Er det noget.

”Den yngre kvinde har en tiltro til, at manden har styr på livet, hvis han er år ældre. Det skaber en tryghed, når hun selv er et sted i livet. Mænd, uanset alder, søger kvinder med idealalderen 21 år.

Så hvorfor vælger mænd yngre kvinder, og kvinder ældre mænd? Er det noget. Passer den gamle kliche med, at mænd kun tænker på sex? De lignede helt almindelige kvinder med flade sko og hverdagstøj, og flere af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail