Posted on

Mød kvinder tantra til mænd

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse. Tantric Deep Dating Du er på vej til en date som du har ventet på hele dit liv. Hvert øjeblik og hvert møde er en invitation til at gå dybere ind i dig selv, Vi vil søge at have et lige antal mænd og kvinder fordi mange af øvelserne bliver lavet to. Tantra for mænd - En udviklingsgruppe for mænd som ønsker at vække og styrke deres maskulinitet. Tantra for mænd er et kursus om maskulinitet, seksualitet og forholdet til kvinder. Kursusprisen er /kr (betales inden andet møde).

Tantramassage til kvinder og mænd tilbydes i Roskilde

Tantric Deep Dating Du er på vej til en date som du har ventet på hele dit liv. Hvert øjeblik og hvert møde er en invitation til at gå dybere ind i dig selv, Vi vil søge at have et lige antal mænd og kvinder fordi mange af øvelserne bliver lavet to. Læs også: Lisbeth fik en tantra massage i gave af sin mand.

Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, "Som tantramassør møder jeg desværre ofte kvinder, der har en del dårlige. Kvinde på 32 år fortæller om sine erfaringer med tantraterapi og kærligt møde mellem mand og kvinde, som alligevel var meget forskellig fra.

Tantra for mænd - En udviklingsgruppe for mænd som ønsker at vække og styrke deres maskulinitet. Tantra for mænd er et kursus om maskulinitet, seksualitet og forholdet til kvinder.

Kursusprisen er /kr (betales inden andet møde). Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder Vi begynder med en samtale om tantramassagen som et møde i sansning, nydelse og frihed. Vi taler blandt andet om det tantriske møde i mellem mænd og kvinder samt om hvad bedre selvværd og mere nærvær kan betyde for vores intime relationer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail