Posted on

Sex og kærlighed mænd i dametrusser

May 25, - Dorthe Kandi: Jeg er vild med mænd i dametøj – og omvendt. Personligt elsker jeg, at kasser udfordres og foldes sammen, og at der er bredde. 1. Ja men kun på damer. 59,09% (13). Kvinder, 27,27% (6). Mænd, 31,82% (7). 2. Nej hader dameundertøj det skal afskaffes. Kvinder. Mænd. af en eller anden grund har jeg fået en idé i hovedet om at alle mænd selvfølgelig har prøvet at iføre sig dameundertøj eller nylonstrømper. Spørge ham, hvorfor der ligger trusser i hans taske og han bliver nok skuffet og sur over, at jeg kigger i Lad dog manden have sit privatliv.Sælge brugte trusser.

May 25, - Dorthe Kandi: Jeg er vild med mænd i dametøj – og omvendt. Personligt elsker jeg, at kasser udfordres og foldes sammen, og at der er bredde. Aug 20, - Er jeg mindre tolerant, end jeg tror, fordi jeg ikke har lyst til en mand, som jeg deler undertøj med?

Hvis vi pludselig en dag skulle have sex. Jeg er en årig mand/dreng og jeg har holdt på en hemmelighed hele mit liv.

.. rape fetish, tis og bæ sex, nyde at se sin kæreste blive knaldet, åbne forholdt, swinge jeg går altid i dametrusser. så det kan lad sig gøre at finde en kvinde der syndes Kommentar fra Pigen der havde opgivet den ægte kærlighed men ikke.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail