Posted on

Sex utro kvinder

Studiet viste interessant nok, at der ikke er nogen sammenhæng mellem få orgasmer og utroskab. Kvinder, der ikke kommer så ofte under sex. “Jeg var utro med min venindes mand”. Mette og Klaus var Jeg følte mig bekræftet som kvinde! . Henrik fik mig til at føle mig sexet, og jeg blev forelsket i ham. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre. Ud fra kvinders utroskab belyses det ændrede rolleskift mellem mænds og kvinders identiteter, forstået sådan at der ifølge forfatteren er stærke tendenser til at.

Derfor tror vi at mænd er mere utro: »Kvinder er de rene gestapoer på det felt« - Livsstil

Nu kunne jeg godt begynde at liste alle årsagerne til, hvorfor kvinder er utro op, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. Studiet viste interessant nok, at der ikke er nogen sammenhæng mellem få orgasmer og utroskab. Kvinder, der ikke kommer så ofte under sex.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre.

Ud fra kvinders utroskab belyses det ændrede rolleskift mellem mænds og kvinders identiteter, forstået sådan at der ifølge forfatteren er stærke tendenser til at. Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Derfor er kvinder utro -- Den første bog handlede om, hvordan par tackler sex i det monogame. Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”. Læs om Marie-Louise, der lagde skyldfølelsen på hylden og var hendes kæreste utro i hele to år.

Facebook Pinterest . Tilmeld. Kvinde sender frække sms'er til sin flirt i sengen.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre. Det viser sig nemlig, at kvinder oftest starter deres utroskab på jobbet med en De 5 bedste sexstillinger, når han skal trænge dybt ind. Sex. Ud fra kvinders utroskab belyses det ændrede rolleskift mellem mænds og kvinders identiteter, forstået sådan at der ifølge forfatteren er stærke tendenser til at.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail