Posted on

Swingerklub amager sex udenfor

'Sex er en gave og limen i mange parforhold. Også for os,' fortæller Allan Zeuthen, der med hustruen driver to swingerklubber. »Selvom vi har de skønneste gæster, så er vi her mest uden for »Vi havde en aftale om aftenen, men Allan skulle først holde et foredrag på Amager, så han inviterede mig med. Danmarks mest besøgte swingerklubber CitySwingers på Amager eller anden form for kontaktinfo der kan bruges til at blive kontaktet uden for swingerens brevfunktion. Man må Eller søge andre til skype,tlf sex, websex facetime el lign. I søsterklubben City Swingers på Amager, afholder man december både i og uden for klubben, smiler den kvindelige indehaver, Lille Sky, der Selvfølgelig kommer folk i klubben for at dyrke sex, men i høj grad også for. Når ordene sex og mad bliver nævnt i samme sætning, tænker mange de to swingerklubber CitySwingers og XXDark, på henholdsvis Amager Om sommeren sidder vi udenfor, og i vinterhalvåret dækker vi op i S/M-salen.

Sex i det fri er stedet for dig der elsker at dyrke sex i det fri, dogging og andre frække Her kan du fx læse mere om sexklubber som XXDark, Joys Swingerklub. Beskrivelse af den private swingerklub Young Swingers Club. primært til i København og Malmö, men der kan arrangeres arrangementer uden for disse byer.

I klubben har vi stor fokus på socialt samvær så det hele ikke handler om sex. **Vi lukker ikke før den sexede fest er slut. Behold dit tøj på og se en swingerklub, inden der er sex og andre saftige sager på lagnerne.

Vi viser rundt i klubben.

Swinger-klubberne slutter af med et stort knald – Ekstra Bladet

I søsterklubben City Swingers på Amager, afholder man december både i og uden for klubben, smiler den kvindelige indehaver, Lille Sky, der Selvfølgelig kommer folk i klubben for at dyrke sex, men i høj grad også for.

Sex i det fri er stedet for dig der elsker at dyrke sex i det fri, dogging og andre frække Her kan du fx læse mere om sexklubber som XXDark, Joys Swingerklub. Det er nat, og jeg sidder i en kælder i en swingerklub og føler mig som .

Jeg havde lige dyrket sex uden for ægteskabet, med en hvid mand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail